Despre LNM

Deținută în totalitate de Agenția Proprietății Publice, Loteria Națională a Moldovei (LNM) este monopolul oficial de stat, având autorizația necesară pentru organizarea de activități în domeniul loteriei și a jocurilor de noroc.

LNM a fost creată pentru a asigura protecția consumatorului, la cel mai înalt nivel, împotriva acțiunilor de manipulare prin joc, fraudei, spălării de bani, dependenței sau altor crime financiare. LNM își asumă responsabilitatea să dețină controlul asupra bunei desfășurări a jocurilor de noroc pe teritoriul suveran al Republicii Moldova, cu scopul de a combate activitățile ilegale în domeniul jocurilor de noroc.

De asemenea, Guvernul Republicii Moldova consideră că reglementarea și comercializarea activităților de jocuri de noroc va aduce beneficii financiare substanțiale bugetului de stat, baneficii care pot fi ulterior direcționate spre educație, sănătate, sport, cultură și infrastructură etc.

Misiune

Gestionarea în mod responsabil a jocurilor de șansă și a jocurilor de noroc, în condiții stabilite și controlate, în interesul cetățenilor Republicii Moldova.

Viziune

LNM își propune să devină un lider și un punct de referință în comercializarea responsabilă a jocurilor de șansă și a activităților conexe jocurilor de noroc.

Valori

În activitatea, LNM aderă la valorile fundamentale ale organizației:
- Integritate
- Transparență
- Responsabilitate socială
- Grija pentru clienți
- Respect pentru angajați

Conducerea

Consiliul Societăţii:

  • Patrașcu Natalia - Șef adjunct al Direcției administrare corporativă, metodologii și reglementări, Agenția Proprietății Publice. În ultimii 5 ani a activat în cadrul Agenției Proprietății Publice și Ministerului Justiției ;
  • Balan Ludmila - consultant principal în Direcția privatizare și postprivatizare, Agenția Proprietății Publice. În ultimii 5 ani a activat în cadrul Agenției Proprietății Publice ;
  • Chiper Valentina - șef al Secției reglementarea mediului de afaceri, Ministerul Economiei. În ultimii 5 ani a activat în cadrul Ministerului Economiei și Infrastructurii ;
  • Jitari Andrei - șef al Direcției management instituțional, Agenția Proprietății Publice. În ultimii 5 ani a activat în Agenției Proprietății Publice ți Ministerului Economiei și Infrastructurii ;
  • Pașinschi Iuri - șef al Direcției management instutuțional, Ministerul Finanțelor. În ultimii 5 ani a activat în cadrul Ministerului Finanțelor.

Comisia de cenzori:

  • Vulpe Ludmila, consultant principal al Direcției evidență și monitorizare a patrimoniului public, Agenția Proprietății Publice. În ultimii 5 ani a activat în cadrul Agenției Proprietății Publice;
  • Vrabii Natalia, șef adjunct al Direcției monitorizarea activelor statului, Ministerul Finanțelor. În ultimii 5 ani a activat în cadrul Ministerului Finanțelor;
  • Gorceac Tatiana, specialist principal al Secției metodologii și reglementări, Direcția administrare corporativă, metodologii și reglementări. În ultimii 5 ani a activat în cadrul Agenției Proprietății Publice.

Reprezentantul statului:

  • Mandraburca Aliona - șef adjunct al Direcție parteneriat public-privat și proiecte investiționale, Agenția Proprietăți Publice;

Organul executiv al S.A. „Loteria Națională a Moldovei”:

Vadim DermenjiDirector general al S.A. „Loteria Națională a Moldovei”;

Vladimir ChiorescuDirector executiv al S.A. „Loteria Națională a Moldovei”.

Jocurile de noroc organizate de Loteria Națională a Moldovei

Jocurile de noroc organizate de Loteria Națională a Moldovei

Impera Line HD Edition 6

Regulile jocurilor de noroc „Impera Line HD Edition 6”, desfășurate prin intermediul automate de joc cu câștiguri bănești de către S.A.„Loteria Națională a Moldovei”

Premium-V+Gaminator MD1

Regulile jocurilor de noroc „Premium-V+Gaminator MD1”, desfășurate prin intermediul automate de joc cu cîștiguri bănești de către S.A.„Loteria Națională a Moldovei”

REGULILE GENERALE

REGULILE GENERALE PRIVIND ORGANIZAREA ȘI DESFĂȘURAREA JOCURILOR DE NOROC PRIN INTERMEDIUL AUTOMATELOR DE JOC CU CÂȘTIGURI BĂNEȘTI DE CĂTRE S.A. „LOTERIA NAȚIONALĂ A MOLDOVEI”

REGULAMENT

REGULAMENTUL PRIVIND ORGANIZAREA FUNCȚIONĂRII SĂLILOR DE JOC CU AUTOMATE DE JOC CU CÎȘTIGURI BĂNEȘTI DE CĂTRE S.A.„LOTERIA NAȚIONALĂ A MOLDOVEI”