Vara aceasta se anunță fierbinte la ”Milioane pentru Moldova”!

Vara aceasta se anunță fierbinte la ”Milioane pentru Moldova”!

În premieră Loteria Națională a Moldovei anunță lansarea unei campanii promoționale în cadrul căreia va oferi altfel de premii...

Pe lîngă premiile bănești oferite săptămînal în cadrul extragerilor ”Milioane pentru Moldova”, vara aceasta Loteria Națională își trimite jucătorii în vacanță la mare. Astfel, Loteria Națională a Moldovei pune la dispoziția jucătorilor săi 6 premii suplimentare (pentru 2 persoane fiecare), ce constau într-o vacanță la mare, pe 8 zile, în Bulgaria.

Începînd cu ziua de duminică, 03 iulie 2016, toți jucătorii loteriei naționale „Milioane pentru Moldova”, se pot înscrie la extragerea suplimentară „La mare cu Loteria Națională a Moldovei”. Regula de participare este foarte simplă – să expediați SMS-uri cu numerele DVS preferate, în intervalul de la 1 la 36 - la numărul scurt 7575. Jucătorii care vor expedia cel mai mare număr de SMS-uri în perioada 03 iulie – 21 august 2016, vor avea oportunitatea să participe la extragerea suplimentară „La mare cu Loteria Națională a Moldovei”, care se va desfășura pe data de 28 august 2016.

Pentru mai multe detalii, citiți Regulamentul aici... sau sunați la (022)667777

© 2012 LNM. ALLRIGHTS.