Cadou de la Moș Crăciun

Cadou de la Moș Crăciun

Se apropie una dintre cele mai fierbinți perioade ale anului – perioada sărbătorilor de iarnă. Cu acest prilej, Loteria Națională a Moldovei a pregătit un „Cadou de la Moș Crăciun” pentru jucătorii săi.

Începînd cu 01 decembrie, toți jucătorii loteriei naționale „Milioane pentru Moldova”, se pot înscrie la extragerea suplimentară „Cadou de la Moș Crăciun”. Astfel, Loteria Națională a Moldovei, le pune la dispoziție un premiu suplimentar în valoare de - 50 000 de lei.

Regula de participare este foarte simplă – să expediați SMS-uri cu numerele DVS preferate, în intervalul de la 1 la 36 - la numărul scurt 7575. Prin urmare, jucătorii care vor expedia cel mai mare număr de SMS-uri în perioada 01 decembrie 2015 – 10 ianuarie 2016, vor avea oportunitatea să participe la extragerea suplimentară „Cadou de la Moș Crăciun”, care se va desfășura pe data de 17 ianuarie 2016.  

În această perioadă Loteria Națională a Moldovei oferă jucătorilor săi șanse duble de cîștig. Astfel, pe lîngă premiile puse în joc la tragerile săptămânaleMilioane pentru Moldova”, jucătorii Loteriei Naționale au șansa cîștige suplimentar 50 000 de lei.

Pentru mai multe detalii, citește Regulamentul aici... sau sună la (022)667777

 

 

© 2012 LNM. ALLRIGHTS.