Despre noi

Deținută în totalitate de Agenția Proprietății Publice, Loteria Națională a Moldovei (LNM) este monopolul oficial de stat, având autorizația necesară pentru organizarea de activități în domeniul loteriei și a jocurilor de noroc.

LNM a fost creată pentru a asigura protecția consumatorului, la cel mai înalt nivel, împotriva acțiunilor de manipulare prin joc, fraudei, spălării de bani, dependenței sau altor crime financiare. LNM își asumă responsabilitatea să dețină controlul asupra bunei desfășurări a jocurilor de noroc pe teritoriul suveran al Republicii Moldova, cu scopul de a combate activitățile ilegale în domeniul jocurilor de noroc.

De asemenea, Guvernul Republicii Moldova consideră că reglementarea și comercializarea activităților de jocuri de noroc va aduce beneficii financiare substanțiale bugetului de stat, baneficii care pot fi ulterior direcționate spre educație, sănătate, sport, cultură și infrastructură etc.

Misiune

Gestionarea în mod responsabil a jocurilor de șansă și a jocurilor de noroc, în condiții stabilite și controlate, în interesul cetățenilor Republicii Moldova.

Viziune

LNM își propune să devină un lider și un punct de referință în comercializarea responsabilă a jocurilor de șansă și a activităților conexe jocurilor de noroc.

Valori

În activitatea, LNM aderă la valorile fundamentale ale organizației:

  • Integritate
  • Transparență
  • Responsabilitate socială
  • Grija pentru clienți
  • Respect pentru angajați
© 2012 LNM. ALLRIGHTS.